Brandbil seng

Brandbil seng

Hvis der er noget, som vil hitte hos din søn, så ville det helt klart være, hvis han fik sig en brandbil seng. Det er jo noget, som alle små drenge går og drømmer om. Hvis de fik en seng, der lignede en brandbil, en racerbil eller bare en eller anden form for bil, så ville deres drøm gå i opfyldelse. Jeg kan i hvert fald love dig for, at han vil få julestjerner i øjnene, hvis han en dag kom ind på sit værelse og så, at du havde købt ham en brand ny brandbil seng. Det er i hvert fald ikke en gave, som man får hver dag.

Hvis du ikke lige har råd eller lyst til at gå ud og købe en brandbil seng for mange penge, så kan du altså også sagtens lave sådan en selv. Det kræver bare lidt kreativitet, og så er du altså hurtig kørende, hvis du samtidig ikke er født med ti tommelfingre. Noget, som jeg personligt er. Så hvis jeg på et tidspunkt skulle lave min egen seng, så ville det i hvert fald kræve lidt øvelse først, for jeg har ingen ide om, hvad jeg laver, hvis jeg får stukket noget værktøj i hånden. Så bliver jeg i hvert fald først magtesløs.

Men din søn vil altså forgude dig til evig tid, hvis du gjorde det for ham. Du kan selvfølgelig også godt lave hans seng om til alle mulige andre slags biler, men en brandbil som motiv er næsten altid noget, der går direkte ind i hjertet på en lille knægt. Det kan en racerbil også godt gøre, men der er bare noget mere maskulint og helteagtigt og en brandmand end en racerkører. Og det tror jeg også, at din søn vil være enig med mig i. Bare prøv at spørg ham, næste gang du ser ham. Det vil han med garanti også mene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Brandbil seng, 10.0 out of 10 based on 1 rating