Halvanden mands seng

Halvanden mands seng

Det er efterhånden blevet meget populært, at hvis man er alene og bare gerne vil have sig en bred seng, at man køber sig en halvanden mands seng. Og det kan jeg også godt forstå, da man ofte har brug for lidt mere plads, end det man finder i en normal 90×200 seng. Hvis du har været vant til at sove i en enkeltmandsseng, så kan det være utrolig befriende at skifte over til en halvanden mands seng. Du vil i hvert fald mærke en tydelig forskel, og det er jo aldrig dårligt at have lidt mere plads, som man kan brede sig på.

Der er i hvert fald utrolig mange teenagere, der har sig en halvanden mands seng. Den er oftest også lige akkurat stor nok til, at der kan sove to i den, hvis man skulle have lyst til det. Dog kan det ikke anbefales, at man sover to i den flere dage i træk, da det på et tidspunkt godt kan gå hen og blive lidt trængt for den ene part. Her taler jeg selvfølgelig kun ud fra personlig erfaring. Men vær god ved din partner, hvis vedkommende skal sove hos dig, og giv ham sin egen madras efter de første par nætter. Det vil han eller hun sætte pris på – i hvert fald når der skal soves.

Skal du have dig en halvanden mands seng, så kan du faktisk ofte være så heldig, at de koster det samme, som en enkeltmandsseng ville gøre. Dog skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten, da det er vigtigt, at du stadig får en dejlig og komfortabel seng med dig hjem, som er værd at ligge på. Der er ikke noget ved at have sparet et par hundrede kroner, hvis du til gengæld ligger virkelig dårligt i den i sidste ende.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)