Halvandenmandsseng

Halvandenmandsseng

Hvis du er teenager, så er der sikkert stor chance for, at du meget gerne vil have dig en halvandenmandsseng. Teenagere har brug for at brede sig, og det kan man altså virkelig gøre i en halvandenmandsseng. Og så fylder den heller ikke helt så meget, som en dobbeltseng ville gøre. Ikke fordi du vil have noget problem med at kunne flyde i en dobbeltseng. Men det er langt billigere at købe en halvandenmandsseng, og hvis du bare er dig selv, så er der altså også rigelig med plads i sådan en seng. det kan du være ganske sikker på.

Skal du ud og have fat i en halvandenmandsseng, så skal du formodentlig også have en madras til den. Og her skal du kigge efter den størrelse, der hedder 140×200. Altså 140 cm i bredden, og 200 cm i længden. Disse madrasser kan du ofte få i sengebutikker så som Jysk eller Sengespecialisten. Hvis du gerne vil spare penge, så kan det også anbefales at tage et smut til IKEA, hvor de ofte har nogle rigtig gode priser, og samtidig er de venlige til at hjælpe dig, hvis du skulle have et spørgsmål undervejs, som du gerne vil have besvaret.

Hvis du som teenager køber dig en halvandenmandsseng, så kan det være, at du på et tidspunkt får en fra det andet køn med hjem, som skal overnatte der. Her kan jeg kun anbefale dig, at når i endelig skal til at sove, hvilket sikkert først bliver langt ude på natten, at du har en ekstra madras, som han eller hun kan ligge sig på. For man kan godt blive lidt sammenkrøllet, hvis man skal ligge to personer i en halvandenmandsseng. Tro mig, jeg snakker kun ud fra egen erfaring her. Så gør lige vedkommende den tjeneste at have en luftmadras eller sådan noget stående ved siden af, som han kan rulle over på, når tiden kommer til at sove.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)