Høj seng

Høj seng

Det kan virke som en fornuftig ide at anskaffe sig en høj seng, og ideen er slet ikke værst. Specielt ikke hvis du har tænkt dig at give den høje seng til dine børn. Så vil jeg garantere dig for, at du kommer til at rangere højt på deres liste over favoritpersoner den dag. Børn synes nemlig, at det at få en høj seng ,eller i det hele taget sove anderledes, end hvad de hele tiden har gjort, er utrolig fantastisk, og noget som de virkelig synes er sjovt. Så hvis du har overvejet at købe dem en høj seng, så synes jeg da bare, at du skal kaste dig ud i det.

Det eneste problem, der måske vil være ved at købe en høj seng, ville måske være, at den ikke rigtig kan stå der, hvor du gerne vil have den til at stå. Men der er jo ingen, der siger, at det absolut skal være en tre meter høj seng, som du har tænkt dig at købe. Bare man kommer en meter op fra jorden, eller noget i den dur, så ville dine børn synes, at det er fantastisk. Mere kræver det faktisk ikke for at imponere dem.

Hvis du har tænkt dig at købe en høj seng til dig selv, hvilket jeg så absolut også sagtens kan forstå, da der jo stadig gemmer sig et lille legebarn indeni os alle sammen, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Man kan eksempelvis få de her senge, som umiddelbart ligner en køjeseng, men i stedet for at have den nederste køje, så er der et rum, som man kan bruge til opbevaring eller andet. Dog har jeg aldrig set en dobbeltseng lavet som en høj seng, så der kommer du nok på arbejde, hvis du stadig vil sove sammen med din partner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)