Koldskumsmadras

Koldskumsmadras

Hvis du gerne vil have dig en god gang nattesøvn, men bare ikke kan få det med de nuværende faciliteter, som du nu engang har i dit soveværelse, så kan det jo være, at det eventuelt er på tide at få skiftet nogle af de gamle ting ud med noget. Og noget af det, som oftest afhjælper folk med deres problemer, som de har med deres nattesøvn, er blandt andet at skifte deres nuværende madras ud med en koldskumsmadras. Det er helt klart en af de bedste råd, som jeg har fået angående min nattesøvn, igennem de sidste mange år.

For jeg har lange haft problemer med at sove ordentligt om natten, og jeg har ofte haft en hovedpine om natten, fordi jeg har ligget anspændt med min nakke og min ryg, som så er gået direkte op i hovedet, og den var sikker næsten hver eneste aften. Da jeg så en dag gik til lægen for at høre, om han kunne hjælpe mig med problemet, så sagde han til mig, at jeg skulle prøve at købe mig en koldskumsmadras. Han havde nemlig før oplevet, at folk var kommet til ham med nattesøvnsproblemer og andre skavanker, som mindede om mine, og efter de havde købt sig sådan en madras, så havde de ikke haft nogen problemer overhovedet.

Så jeg styrtede selvfølgelig ud i den nærmeste Jysk og købte mig en koldskumsmadras. Og det har altså været en af de bedste investeringer, som jeg nogensinde har lavet. Jeg har i hvert fald sovet fantastisk lige siden, og jeg har kun haft hovedpine enkelte gange siden, mens jeg har skulle sove. Men det er jeg sikker på, har skyldtes alt andet end madrassen, som jeg har ligget på. Førhen lå jeg nemlig bare på en ganske normal skummadras. Men det kunne min nakke og ryg altså ikke lide. Så med en koldskumsmadras blev alle mine problemer løst.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Koldskumsmadras, 8.0 out of 10 based on 2 ratings