Madrasbetræk

Madrasbetræk

Der er efterhånden flere og flere mennesker, som er begyndt at købe deres madrasbetræk over nettet. En vare, som der nok ikke bliver solgt så mange af, medmindre man selv laver madrasser. Jeg har i hvert fald aldrig nogensinde selv været ude for det tilfælde, at jeg har været nødsaget til at skulle skifte betrækket ud på en af mine madrasser. Og det samme tror jeg heller ikke at min kæreste, eller mine søskende for den sags skyld, har været ude for. Men jeg kan da godt se, at man sagtens kan skifte det ud med et nyt madrasbetræk, hvis det er er det, som man har lyst til.

Det kan jo være, at man har ødelagt det gamle madrasbetræk på en eller anden måde, så man nu er nødsaget til at skulle smide et nyt et på. Jeg ved så ikke, hvad for et uheld det skulle være, men det kunne jo være, at man havde en hund eller en kat, som synes det var utrolig morsomt at sætte tænderne eller kløerne i madrassen. Og så er man jo nødsaget til at købe sig et nyt betræk, hvis man ikke gider gå ud og købe en helt ny madras, som jo nok ikke er billigere, end bare at købe et nyt betræk til den.

Men hvis det ikke skulle være dit dyr, som har ødelagt din madras, så kan jeg ikke forestille mig, hvad der er gået galt. Og så galt, at du nu er nødsaget til at skifte betræk. Selvfølgelig kan det jo god være, at du bare gerne vil skifte madrasbetræk, fordi du synes, at det gamle er grimt eller er blevet beskidt for den sags skyld. Så jeg håber da, at du via linket på denne her side, kan finde dig et billigt madrasbetræk, som du kan klæde dine gode og fine madras med. Det er i hvert fald nu givet videre til dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Madrasbetræk, 6.7 out of 10 based on 3 ratings