Prinsesseseng

Prinsesseseng

Jeg kunne ikke forestille mig, at der fandtes noget større eller noget mere fantastisk, end hvis man som lille pige en dag kommer hjem fra børnehaven eller børnehaveklassen efter en lang og trist dag, og træder ind på sit værelse, hvor der står en sprit ny prinsesseseng, som der er lige til at hoppe i. Det må være noget af det mest fantastiske, som man kan få i gave af sine forældre, når man er en lille pige, der bare godt kan lide prinsesser og lyserøde farver. At have sin egen prinsesseseng må være enhver lille piges drøm.

Det samme gør sig jo gældende for drengene. Dog er der her ikke tale om en prinsesseseng, men en racerseng eller brandbil seng for den sags skyld. Det ville sådan en lille knægt jo også synes ville være fantastisk, hvis han kom hjem til sit værelse en dag, og der så stod sådan en seng i stedet for den gamle og kedelige, som han havde før. Jeg har aldrig nogensinde selv haft sådan en sej seng, men jeg kunne da helt sikkert forestille mig smilet på mine læber, hvis jeg havde fået sådan en seng. Jeg havde ikke kunne tage armene ned i flere dage efter, eller have fjernet mit smil for den sags skyld.

Og jeg er da også sikker på, at jeg nok skulle få fortalt alle i klassen eller i børnehaven, at jeg lige havde fået mig en ny seng med en brandbil på, eller hvad der nu måtte være lavet på den. Jeg ville være noget så stolt, og jeg ville aldrig nogensinde have lyst til at skifte min seng ud. Det ville da i hvert fald først komme, når man engang blev teeanger, og måske blev lidt for sej til den slags ting. Noget, som jeg godt kan frygte sker lidt før for de nuværende børn, end det gjorde med os, der efterhånden var børn for flere årtier siden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Prinsesseseng, 10.0 out of 10 based on 1 rating